Jaaropleiding

Zaterdagen van 9.30-17.00
2-jarige opleiding:
Deze opleiding is geschikt voor beginners of mensen met enige ervaring in het mediumschap. Men kan in deze opleiding kennismaken met het fenomeen mediumschap, wat eronder wordt verstaan en hoe het werkt. 
Er zal ruimschoots tijd genomen worden om technieken onder de knie te krijgen via psychometrie-oefeningen (afstemmen op voorwerpen of personen) en er zal toegewerkt worden naar zelfstandige contacten ervaren. De ontwikkeling van je intuïtie zal hand in hand gaan met je persoonlijke ontwikkeling.   Welke onderwerpen komen aanbod:

  • Psychometrie; Foto-, bloem-, voorwerp lezen; kleurenleer
  • Psychic reading (afstemmen op persoon)
  • Werken met overtuigingen, houding, uitstraling, presentatie
  • Mediamieke power ontwikkelen, contacten maken met overledenen
  • Gebruik maken van de hemi-sync technologie

Data: 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 2/4(vrijdag ivm Pasen), 2/5 en 16/5

Kosten: 695 euro

Een 4-daags programma aan het einde van het schooljaar zal dienen om de verdieping te krijgen in de geleerde materie. Deze week is sterk aan te bevelen het zal je mediumschap naar een volgende level brengen. Niet inbegrepen bij het jaarprogramma.
Data: 28, 29, 30 en 31 mei
Kosten: volgt

Masterclass                                                                           

Jaaropleiding; Vrijdagen van 9.30-17.00
Jaar opleiding, deze is bedoelt voor mensen met ervaring in het contact maken met een overledenen. In het jaar zal de focus liggen op zaaldemonstratie en het geven privé consulten op professioneel niveau. Hemi-sync zal toegepast worden om dit proces te ondersteunen. Aandacht voor prestatie, houding, ethiek, de do's and don'ts van het mediumschap.
Data: start september
Kosten: 695 Euro

Atalanta Middagen

Middagen demonstratie; woensdagmiddag van 13.30-16.00.
Deze 6 middagen zijn bedoelt voor mensen die meer ervaring willen opdoen met zaal demonstraties. De vereiste voor deelname is dat men ervaring heeft met het mediumschap.
Data: start september
Kosten: 180 euro